Fasadmålning i Stockholm

Vi utför målningar av fasader till privatpersoner, företag fastighetsskötare och bostadsrättföreningar i Stor-Stockholm. En välskött fasad hjälper både bostaden att se ny ut, men även att hålla den ren från mögel och fukt. Vid stora fasadrenoveringar använder vi en byggkonsult inom måleri i Stockholm.

Hur går det till?

Om färgen har börjat släppa på vissa ställen eller helt, är det dags att måla om. När vi utför en fasadmålning går vi in i grunden, för att arbetet ska bli så välgjord och hålla så länge som möjligt. Vi tvättar, skrapar och slipar för att få bort den äldre fasadmålningen. Vi använder oss både med målartvätt och borste för att få bort smuts, sedan högtryckstvätt.

Målning av fasaden

Man brukar vänta 2 veckor efter man har utfört grundarbetet, då har fasaden torkat och vi kan påbörja arbetet av grundmålning som ska skydda fasaden. Sist är dags att täckmåla, där ni som kund får möjlighet att välja vilken färg ni ska ha.

ROT-avdrag vid målning

Givetvis kan ni som privatperson nyttja ROT-avdraget vid fasadmålning. Då minskar kostnaderna och bägge partnerna blir nöjda. Kontakta oss på vår email för mer information: malerifirma@stockholm-malare.se

Vill du ha offert? Kontakta en bra målarfirma i Sthlm idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Fastighetsadress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *