Renovering av fönster & dörrar i Stockholm

Vi har lång erfarenhet av renovering av fönster och dörrar till privatpersoner, bostadsrättföreningar, företag och fastighetsskötare i Stor-Stockholm. Vi har en snickeriverkstad där vi tar hem äldre fönster och dörrar och fixar till dem, så de är som nya. Vid stora projekt använder en målerikonsult från Stockholm.

Fönstermålning i Stockholm

Fönster hör till de delar av ett hus som utsätts allra mest för påfrestningar. De får utstå mycket slitage och påverkas av väder, vind och de temperaturskillnader som uppstår under årets olika årstider. Vi har lång erfarenhet av fönstermålning och fixar snabbt och enkelt fönster som håller i många år. Med vår erfarenhet och verkstad kan vi säkerställa att fönstret kommer att skyddas från fukt tack vare rätt material och färg och ett utmärkt utfört arbete.

Dörrmålning i Stockholm

Även dörrar utsätts för många påfrestningar och behöver ses om då och då. ånga dörrar är gjorda av trä och för att skyddas från fukt och röta behöver de målas om med jämna mellanrum, något du alltid kan få hjälp med av oss. Tveka inte att höra av dig till oss för att få hjälp med din fönstermålning. Vi vet vad som krävs för att leverera hållbart och bra arbete.

ROT-avdrag vid målerirenovering

Givetvis kan ni som privatperson nyttja ROT-avdraget vid dörr- och fönstermålning. Då minskar kostnaderna och bägge partnerna blir nöjda. Kontakta oss på vår email för mer information: malerifirma@stockholm-malare.se

Vill du ha offert? Kontakta en bra målarfirma i Sthlm idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Fastighetsadress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *